waterfles met opdruk Opties

Voor het kan u dan ook eenvoudigweg en vlug luxueus waterflessen laten bedrukken. U kiest zelf wat u dan ook op een fles afgedrukt wilt beschikken over, de merknaam, ons foto ofwel een boodschap.

Waterfles bronwater 500 ml Tegenkomt daar aantrekkelijk uit en een service exact overeenkomstig afspraakje. Wegens herhaling vatbaar!

DOPPER gelooft in een wereld waar men zicht bewust kan zijn over de natuur, daar waar werkend de hoeveelheid kunststof afval is verminderd, en waar een ieder waar ook ter aarde toegang heeft tot betrouwbaar drinkwater.

Laat billijk waterflesjes met eigen etiket drukken. Waterflesjes verrichten dit altijd juist op een beurs, feest ofwel kantine. Wij beschikken over waterflesjes met plat mineraalwater of prik (koolzuurhoudend). Inhoud 330 ml of 500 ml. De etiketten zelf mogen zeker in full colour all aan bedrukt worden.

Na bestelling ontvangt u over het ons orderbevestiging. Die orderbevestiging kan u retour sturen na ondertekening. 

Bezoek hier een specificaties daar waar uw logo met moet voldoen. U dan ook ontvangt betreffende het nagenoeg iedere keer aanvankelijk ons digitale drukproef per e-mail. Voldoet uw merknaam ook niet aan de richtlijnen wegens aanleveren? Geen enkel probleem. We vervaardigen de logo gratis na.

Bestelt u terwijl een voorraad niet toereikend kan zijn, dan mogen wij een levertijd helaas niet garanderen. Neem contact betreffende het op teneinde te informeren ofwel er voorraad onderweg kan zijn. U dan ook kunt hier nauwelijks samples bestellen (reeks 2 stuks)

Meer informatie aan een druktechnieken die we benutten.De techniek welke we voor de middel gebruiken is afhankelijk over de ondergrond, de opbouw over de logo en de wensen. Al die druktechnieken zijn gegarandeerd bekwaam echt en betrouwbaar!

Voor een orderbevestiging ontvangt u dan ook een aanleverspecificaties wegens het aanleveren van het logo. Het logo dient u aan te afleveren mits gevectoriseerd .

Mocht u een bidon dus verliezen, vervolgens breekt de milieu hem af. Onze waterflessen zijn een prijswinnende Bopp en Dopper flessen. Superhandige waterflessen met koelelementen ofwel geïntegreerde drinkbeker. Met een aankoop van ons Dopper steunt u Simavi, ons stichting die waterfaciliteiten ontwikkeld in een derde aardbol.

De titel en merknaam over uw bedrijf ofwel instelling op ons waterfles laten drukken, het kan zijn waarvoor u dan ook voor Right Time terug kan. Waardoor u dan ook onder andere waterflesjes betreffende de merknaam cadeau kan melden met potentiële of bestaande klanten op een beurs of ander evenement.

Laat goedkoop waterflesjes betreffende persoonlijk etiket bedrukken. Waterflesjes verrichten het altijd juist op een beurs, partijtje of kantine. Wij beschikken over waterflesjes betreffende plat water ofwel prik (koolzuurhoudend). Inhoud 330 ml ofwel 500 ml. De etiketten zelf kunnen volkomen in full colour all aan bedrukt worden.

Wij bestaan wél een en weet oor. Vanwege elke klant. Of je meteen vragen hebt aan druktechnieken of ons aantrekkelijke deal. Bel rustig. Wij verder more info helpen jou reclame vervaardigen.

BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A kan zijn ons weekmaker welke kan loslaten en in de voedselketen terecht mag aankomen) / Cradle to Cradle gecertificeerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *